Avon Tyres Motorsport

Over Avon Tyres Motorsport

Avon Tyres Motorsport is de afdeling van Cooper Tire & Rubber Company Europe Ltd voor wedstrijdbanden, gevestigd in het Europese hoofdkantoor in Melksham, UK. Cooper Tire & Rubber Company Europe Ltd is een dochteronderneming van Cooper Tire & Rubber Company in Findlay, Ohio, VS, en heeft ruim een eeuw ervaring in de voorste gelederen van de bandentechnologie.

Een sleutelelement in Avon’s voortdurende succes is de toewijding aan onderzoek en ontwikkeling die voor een duidelijk concurrentievoordeel zorgt. Avon Tyres Motorsport levert banden aan ruim 150 racekampioenschappen wereldwijd. Er is geen zwaardere omgeving voor een band dan motorsport en Avon Tyres staat al meer dan 50 jaar vooraan.

Het bedrijf wijdt zich aan het leveren van producten en klantenservice volgens de hoogste kwaliteitsstandaard zowel langs het parcours als vanaf de fabriek in Melksham, UK, waar ervaren verkoop- en technische teams beschikbaar zijn om advies te geven aan klanten van Avon Tyres Motorsport. Wereldwijd zijn er nu 49 distributeurs voor Avon Tyres Motorsport in 28 landen.

Zie onze website voor meer details.