VOETBALCLUB ARSENAL

Cooper Tire Europe kondigt met trots aan dat we Official Partner voor voetbalclub Arsenal Football Club uit de Barclays Premier League worden.

De exclusieve sponsoring betekent dat het merk Cooper de eerste "Official Tyre of Arsenal Football Club" is voor Europa, Rusland, het Midden-Oosten, Zuid-Afrika en bepaalde landen in Noord-Afrika. Met deze samenwerking verbindt Cooper voor het eerst de passie voor prestaties van het merk Cooper via diverse reclamecampagnes, marketingprogramma's voor consumenten en promoties aan voetbal.

Cooper en voetbalclub Arsenal delen belangrijke kernwaarden – ze worden allebei gedreven door succes en beide streven ze continu naar de hoogste kwaliteit.

Het merk Cooper is straks te zien in het beroemde Emirates Stadium, dankzij reclame langs het veld tijdens de wedstrijden van de Barclays Premier League en bovendien gaat Cooper ook met een aantal spelers van Arsenal samenwerken bij verschillende activiteiten tijdens de duur van de samenwerking.

We hebben allerlei spannende plannen voor onze nieuwe samenwerking met voetbalclub Arsenal en gaan fans van zowel Cooper Tires als Arsenal de kans geven om van dichtbij kennis te maken met beide merken.

Cooper Tires en voetbalclub Arsenal – Driven by Success.